3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Celil Sağır'dan yalanlama!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da Celil Sağır, takımla sözleşmesini feshettiği yönde çıkan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.


İHA muhabirine açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Malatyaspor ile sezon sonuna kadar olan sözleşmem halen devam etmektedir. Sözleşmemi feshettiğim yönündeki haberler kasıtlı olarak ortaya atılıyor. Kim veya kimler niçin bu açıklamada bulunuyor az çok tahmin edebiliyorum. Ama ben bunu düşünmek bile istemiyorum.

Sözleşmemi feshettiğim doğru değildir. Ben halen Malatyaspor'un futbolcusuyum. Kartalspor maçında şans verilirse, forma giymeye hazırım" dedi.
Öte yandan sarı-kırmızılı takım Titanic Otel'de kampa girdi. Hafif bir ter idmanı yapan kaplanlar, maç saatini beklemeye başladı.


Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, çalışmalarını tamamladıklarını ve kampa girdiklerini ifade ederek, "Kartalspor maçında genç futbolcularımıza şans vereceğiz. Amacımız Malatyaspor'a fayda sağlayabilecek oyuncuları takıma kazandırabilmek" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 18:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?