4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Cemal Akın bayram ziyaretlerine bşladı

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Kurban Bayramı ziyaretlerine erken başlayıp, bugün bir dizi kurum ve kuruluşa giderek, bayramlarını kutladı. 

Başkan Akın, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda kalan çocuklar ile yaşlılar ve hastanelerde yatan hastaları ziyaret etti. Akın ziyareti sırasında çocuk, yaşlı ve hastalarla sohbet edip, çeşitli hediyeler dağıttı. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı 6-12 yaş çocukların kaldığı Sevgi Evlerini ziyaret eden Akın, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti. Başkan Akın, Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan gençleri de ziyaret etti. Gençlerle sohbet edip, dersleri hakkında bilgiler alan Başkan Akın, burada kalan kızlara da çeşitli hediyeler verdikten sonra, Huzurevi'ne geçerek burada kalan yaşlıları ziyaret etti. Akın, daha sonra Erkek Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Sevgi Çocuk Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek, burada kalan çocuklarla da tek tek ilgilendi. 

Beydağı ve Malatya Devlet Hastaneleri ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ni de ziyaret eden Akın burada hasta ve hastane personellerine karanfil dağıtarak Kurban Bayramlarını kutladı. Başkan Akın ayrıca hastalarla sohbet edip, geçmiş olsun temennisinde de bulundu. 

Belediye Başkanı Cemal Akın, şehit olan Uzman Onbaşı Murat Doğru'nun ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Başkan Akın Şehit Ailesi'ni ziyareti sırasında; şehit Uzman Onbaşı Murat Doğru'ya Allah'tan rahmet dilerken, ailesinin de bayramlarını tebrik edip, sabır temennisinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 17:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?