4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Cemal Akın çalışanlarına iftar verdi

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye ve belediyeye bağlı şirket çalışanlarıyla iftarda bir araya gelerek, "Hizmetlerin görünmez kahramanları sizlersiniz" dedi. 

Reyyan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye personeliyle Malatya'ya hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirterek, belediyelerin birer kamu kuruluşu olmaları dolayısıyla, diğer resmi kurumlar gibi görünse de, üstlendiği misyon ve işlevi itibari ile halkla iç içe en fazla olan kurumların başında yer aldığını söyledi. 

"Senelerdir bu kurumda çalışan kimseler olarak, aslında bütün bunları hemen hepiniz en az benim kadar biliyor, yıllardır tanık oluyorsunuz. Bu açıdan bakıldığında, her ne kadar, görünürde belediyenin başında bizler olsak da; aslında, bu onurlu hizmetin görünmez kahramanları sizlersiniz. Bütün hizmetler sizlerin mesaisi, sizlerin alın teri, sizlerin eseridir" diyen Başkan Akın, personel olarak halkın şikayet ve sıkıntılarına karşı daha duyarlı olması halinde çok şeyin üstesinden geleceklerine inandığını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 17:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?