4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Cemal Akın öğrenciler ile söyleşide

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, öğrencilerin daveti üzerine yeni binalarında eğitime başlayan Özel Malatya Bilim İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle söyleşi yaptı. 

Bilim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Uğur Polat ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile öğretmenler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Cemal Akın'ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Okul Müdürü Vahap Güler, Başkan Akın'a teşekkür ederek, bir buket çiçek verdi. 

Öğrenciler ile yapılan söyleşi sırasında Belediye Başkanı Akın'a özellikle Kapalı Çarşı üstü ve Kanalboyu çevre düzenlemesi ile yeşillendirme çalışmalarından dolayı teşekkür eden öğrenciler, başarılı bir belediye başkanı olduğunu ve ileride kendisi gibi başarılı olabilmek için neler yapmaları gerektiğini sordular. 

Belediye Başkanı Cemal Akın, söyleşi sırasında, hizmet verdikleri hemşehrilerine layık olmak, çocukların daha güzel yarınlara ulaşmalarını sağlamak için çalıştıklarını belirterek, "Sizler benden çok daha başarılı olacaksınız. Çünkü fiziki şartlar ve eğitim kalitesi bakımından şanslısınız" dedi. 

Öğrencilerin soruları üzerine belediye çalışmaları hakkında da kısa bilgiler veren Belediye Başkanı Akın, Sümer Holding'e ait bazı alanlar ile şeker ve meyvecilik arazilerinin Malatya halkına kazandırıldığını; Sümer işçi evleri yerine bölgenin en modern şehir parkının yapıldığını, Yeşiltepe girişinde çocuk parkı ve dinlenme parkı yapıldığını, 30 civarında mahalle parkının yapım aşamasında olduğunu, Kanalboyu ve kapalı çarşı üstü çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Malatya'nın doğu girişinin Malatya'ya yakışır bir şekilde düzenlendiğini ifade eden Başkan Akın, Çevre Yolu düzenleme çalışmalarının Malatya'ya büyük bir prestij kazandıracağını, devam eden yatırımların adım adım tamamlanmasıyla Malatya'nın standartları yüksek bir şehir haline geleceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 17:29:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?