4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Cemal Akın yeni binayı inceledi

Malatya Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, tamamlanma aşamasına gelen yeni belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu. 

Sümer Stadı yerine yapılan yeni Belediye Sarayı'nda inceleme yaparken konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Belediyesi'nin çeşitli binalarda ayrı ayrı hizmet veren birimlerinin yeni belediye hizmet binasına toplayacaklarını belirterek, "Yeni belediye hizmet binasındaki çalışmalar en kısa zamanda bitmiş ve binamız hizmet vermeye başlamış olacaktır" dedi. 

Yeni binanın ayrıcalıklı bir bina olduğunu ve Malatya için farklı bir görünüm meydana getirdiğini belirten Belediye Başkanı Akın, "Binamızın çevresinde özelleştirme kapsamındaki bir kısım yerleri de Malatya Belediyesi olarak aldık. Binamızın doğusunda bir gruba ait 46 dönüm gayrımenkuller Malatya Belediyesi'ne kazandırıldı. Bu kazanımla geniş bir yeşil alan yine burada teşekkül edilmiş olacak" şeklinde konuştu. 

Akın, "Yeni hizmet binasında çalışacak olan arkadaşlarımızın hizmet verimi de artacak. Hemşerilerimiz bu güzel yerde belediye hizmetlerini daha iyi şartlarda alacaklar" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 17:17:26
Güncelleme :9 Kasım 2008 Pazar 17:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?