3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Cemal Akın'a plaket verildi

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Ömer Nalçacı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek, yeni Belediye Hizmet Binası'nın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Gerçekleşen ziyaret sırasında, yeni belediye binasının güzel hizmetlere vesile olması temennisinde bulunan MAKİAD Başkanı Ömer Nalçacı, "Bugüne kadar Malatya'ya yapmış olduğu hizmetlerden, bize ve diğer sivil toplum kuruluşlarına göstermiş olduğu güzel yaklaşımlardan dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulunuyoruz. Ayrıca sayın Başkanımıza bundan sonraki yaşamında da her türlü güzelliğin kendisiyle olmasını diliyorum" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "Malatya'ya hizmet noktasında istişarelerimizde Malatya'ya en iyi hizmetin nasıl yapılması konusunda çok değerli düşünceleri, fikirleri ve önerileri oldu. Bizim Malatya'da çok güzel hizmetler yapmamızın, farklı hizmetler yapmamızın, Malatya'yı şantiyeye çevirmemizin temelinde sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının bize vermiş olduğu önerilerin gerçekleştirilme çabaları da vardı. Bundan dolayı ben MAKİAD Başkanı’na, yönetim kuruluna ve değerli üyelerine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, MAKİAD Başkanı Ömer Nalçacı, Belediye Başkanı Cemal Akın'a bugüne kadar Malatya'ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 16:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?