4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Cenazelerde yetkililer biraraya geldi

 Malatya'nın tanınmış işadamlarından Nurettin Soykan'ın eşi Şehdane Soykan ile Malatya'nın basın camiasından Yalvaç ve Barış'ların akrabası Yahya Aydal'ın cenazesinde yetkililer bir araya geldi. 

Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda Cuma namazını müteakip, Şehdane Soykan ile kalp krizinden hayatını kaybeden Yahya Aydal'ın cenaze namazına, Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Malatya milletvekili İhsan Koca, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Vekili Aleaddin Çalışkan, işadamı Nurettin Soykan, bazı parti, oda, dernek ve sendika ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, medya mensupları ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Müftü Mehmet Sönmezoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazlarında, iki cenazenin yanı sıra Mehmet Dağ, İbrahim Dede ve Ali Büyükyolcu'nun da cenaze namazları kılındı. 

Şehdane Soykan'ın (82) cenazesi defnedilmek üzere uçakla İstanbul'a götürülürken, Cumartesi günü Şişli Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Edirnekapı Aile Mezarlığı'nda defnedileceği bildirildi. 

Kalp krizinden vefat eden, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde işçi olarak çalışan Malatya'nın basın camiasından Yalvaç ve Barış'ların akrabası Yahya Aydal'ın (52) cenazesi şehir mezarlığında defnedildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 18:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?