3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çete operasyonunda aramalar sürüyor

Malatya, Elazığ, Ankara ve Hatay'da silahlı suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada çeşitli çap ve markada silahlarla birlikte dokümanların ele geçirildiği bildirildi.


Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Malatya ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından adam yaralama, adam kaçırmak ve alıkoymak, şantaj, korku ve sindirme ile çek senet tahsilatı, tehdit, darp ve cebir, azmettirme, nitelikli dolandırıcılık, sahte ve çalıntı çek kullanmak, iş yeri kurşunlama gibi birçok olaya karışan silahlı çeteye yönelik Malatya, Elazığ, Ankara ve Hatay illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirildi.

17 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda 7 adet değişik çap ve markalarda tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, çok sayıda değişik çap ve modelde fişek,3 adet bıçak, 1 adet sahte kimlik, çeşitli suçlarda kullanılan belge ve doküman, çek, senet ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların işlemleri sürüyor.

Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 11:19:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?