4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

CHP İl Başkanı'ndan teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, İnönü Üniversitesi Kadro Kanunu'nun çıkartılması konusunda emeği geçen AK Partili ve CHP'li Malatya milletvekillerine teşekkür etti. 

CHP İl Başkanı Berktaş yaptığı yazılı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde, TBMM'de, Malatya milletvekillerinin birlikte girişimleri ve çabaları sonucu, İnönü üniversitemizin öğretim elemanları ve memur kadroları arttırılmıştır. Bu nedenle, örnek bir çalışma birlikteliği gerçekleştiren ve üniversitemizin yıllardan beri çalışmalarına engel oluşturan kadro eksikliğinin giderilmesine ön ayak olan tüm milletvekillerimize teşekkürü borç biliyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak yıllardır, üniversitemizin sorunlarına, partiler üstü bir anlayışla ve siyasal hesap yapılmadan tüm milletvekillerinin birlikte hareket ederek, çözümler üretmesini savunuyoruz. Üniversitemizin sorunları için çaba gösteren tüm Malatya milletvekillerimizi kutluyoruz. Geçmişte bu güzide kurumumuz için emeği geçenlere teşekkür ediyor, bundan sonra atılacak her olumlu adıma da destek olacağımızı beyan ediyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:34:31
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 18:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?