30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

CHP'den birlik mesajları

CHP MALATYA SEÇİMİNDE BİRLİK MESAJLARI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il başkanlığı seçiminin yapılacağı 6 Mart öncesi, iki başkan adayı da birlik mesajı verdi.

Atatürk Spor Salonu'nda 6 Mart'ta gerçekleştirilecek olan il başkanlığı seçiminde adaylığını açıklayan eski il başkanlarından Veli Ağbaba, CHP Malatya il binasını ziyaret edip, il başkanı Celal Barktaş tarafından çiçekle karşılandı. Ağbaba da Berktaş'a buket çiçek hediye etti.

İl başkanlığı seçiminde yeniden aday olacak il başkanı Celal Berktaş yaptığı konuşmada, "Kazanan CHP olsun. Seçim sonunda da birlik ve beraberliğimizin sürmesini temenni ediyorum. Çünkü önümüzde bir milletvekili seçimi de var" ifadelerini kullandı.

İl başkan adayı Veli Ağbaba ise, "Kazansam da kaybetsem de 7 Mart günü partimde olacağım" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun, "İlçe başkanları önce Celal Berktaş'ın aday olmasını istemeleriyle ilgili partide basın açıklamaları yaptıklarını, daha sonra ise birçok ilçe başkanının Veli Ağbaba'yı destekleyeceklerini açıklamalarıyla ilgili olarak Celal Berktaş, "Kimseye zorla imza attırmadık. Veli bey aday olduktan sonra Veli bey'i destek açıklaması yapılması konusunda da kendi görüş ve takdirleridir diyorum. Ancak kamuoyunda sayısal olarak yapılan tartışmalar bana utanç veriyor. Ben de, Veli bey de kazansa o

arkadaşlarla birlikte çalışacağız" dedi.

Veli Ağbaba ise, "Örgütlerimizi yıpratmanın anlamı yok. Kim kime destek verir, o sandıkta belli olacaktır. Kimsenin kimsenin oyuna ipotek koyma hakkı yoktur. Bütün arkadaşların özgürce hareket edeceklerini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

CHP MALATYA SEÇİMİNDE BİRLİK MESAJLARI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 14:46:05
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 15:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?