3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

CHP'den esnaflar birliğine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnel, beraberinde CHP İl Başkanı Celal Berktaş ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'e ziyarette bulundu. 

Ziyaret esnasında konuşan ESOB Başkanı Şevket Keskin, Ömer Şarapnel'i yıllardan beri tanıdığını belirterek, "Malatya'ya mimar olarak emeği geçen bir kardeşimiz. Malatya Belediye Başkanlığına talip olanların Malatya'nın sorunlarını çok iyi bilmesi gerekiyor. Biz zaman zaman Ömer Şarapnel ile görüştüğümüzde çok iyi fikirlerinin olduğunu biliyorum. Kendisine seçimlerde başarılar diliyorum. Herkesin vatandaşlarla görüşerek, onlarında fikrinin alınmasını arzu ediyoruz" dedi. 

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnel de, "Kısmet olursa, bu göreve gelirsek esnaflarımızın da sorunlarının çözümü noktasında esnaf kesimlerimizin temsilcileri ile birlikte ortak çözümler bulacağız. Akıl dostları olarak bildiğimiz kesimlerle Malatya'nın sorunlarını çözeceğiz" şeklinde konuştu. 

Keskin'in "Malatyaspor için ne düşünüyorsunuz" sorusuna ise Şarapnel, amatör futbol oynadığını, Malatyaspor'un kentin markası olduğunu belirterek, "Yönetim içerisinde şimdiye kadar görev almadım ama Malatyaspor'u sürekli takip etim.Ayağı yere basan bir şey söyleyebilmek için Malatyaspor'un ve kulüp yapısını çok iyi bilmemiz gerekiyor. Ancak sorunların çözümü için başta Malatyaspor'un kurumsal kimliğe kavuşması gerekir. Malatyaspor'a her türlü destek vereceğiz" dedi.
CHP İl Başkanı Celal Berktaş ise, adaylarını Malatya'ya hizmet noktasında tam donanımlı olduğunu belirterek, her kesimden destek beklediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 18:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?