3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

CHP'den MTSO'ya ziyaret

CHP'DEN MTSO'YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il ve merkez ilçe yönetimi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti.

CHP yöneticilerinin, Şeker Fabrikası arazisine yapılması planlanan devlet hastanesi yerinin uygun olmaması ve başka yere yapılması teklifine destek bulmak maksadıyla sivil toplum ve mesleki teşekkülleri ziyaret programı çerçevesinde yapılan ziyarette konuşan CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, "Hastane yapımına değil, yerine karşıyız. Çünkü, buraya yapılınca şehrin trafiği iyice tıkanacak ve yeşil alan kalmaya müsait yer heba edilmiş olacak" ifadelerini kullandı.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, "Şehrin sorunlarını ve yapılacak hizmetler tartışılıp, müşterek karar verilmesi ve alınmasından yanayız. Bu tür kararlarda, siyasi düşünmeyip şehrin menfaati ön planda tutulmalıdır. Bizler bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan iyi hizmetler sunmaktır. Şehri tek merkezlilikten kurtarıp, şehri açacak hizmetler yapılmasını bekliyoruz. Hastane yeri konusu da karar verilmeden keşke alternatif yerler tartışılsaydı. Bunu biz o zaman da dile getirmiştik" ifadelerini kullandı.

Başkan Erkoç, iki devlet hastanesi birleştirme kararının durdurulmasından da memnun olduklarını belirterek, "İki hastane mevcut hizmetlerini sürdürüp, yeni hastane de yapılmalıdır" şeklinde konuştu.

CHP'DEN MTSO'YA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 15:36:02
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 17:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?