30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

CHP'den MTSO'ya ziyaret

CHP'DEN MTSO'YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il yönetimi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti.

CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, ziyarette yaptığı konuşmada, "Parti yönetimine seçildikten sonra MTSO yönetiminin hayırlı olsun ziyaretine iadeyi ziyarette bulunduk" diyerek, daha sonra şunları söyledi:

"Geçmiş dönemde yaptığımız çalışmaları, Malatya'da tekrar yenilemek istiyoruz. 2000'li yıllarda bir çözüm önerisi sunmuştuk. Sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri ile partilerin içerisinde yer aldığı il'in sorunlarını içeren rapor oluşturmuştuk. Şimdi de böyle bir çalışma yapmak istiyoruz. İşbirliği içerisinde ilin sorunları raporunu hazırlamalıyız" ifadelerini kullandı.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, 'Sağlıklı demokrasi, güçlü ekonomi' sloganını sürekli söylediklerini ifade edip, "Sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler sürekli istişare içerisinde olmalılar. Bu ülkenin ve o ilin şehrin gelişmesi için önemlidir. Biz buna özen göstermeye devam ediyoruz. Oda olarak, ticaretle uğraşan dernek ve odalarımızı bir araya getirip iş platformunu oluşturduk. İki ayda bir bir araya geliyoruz. Resmi olmayan, bir istişare kurulu gibi, il'in sorunlarını tartışıyor, çözüm

önerilerini ortaya koyuyoruz. Bu oluşumu genele yaymamız gerikiyor" ifadelerini kullanıp, "Kişisel hesapları bir kenara bırakıp, Malatya'nın menfaatleri doğrultusunda hareket etmek zorundayız" dedi.

CHP'DEN MTSO'YA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 14:03:02
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 14:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?