3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

CHP'den muhtarlara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.


CHP İl Başkanı Berktaş beraberinde CHP Merkez İlçe başkanı Abdullah Salkaya ve partili yöneticilerle birlikte Beydağı ve Yamaç mahalle muhtarlarını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Celal Berktaş, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek hizmetler hakkında bilgi aldıklarını belirterek, "Beydağı ve Yamaç mahallelerinin sorunlarını biliyoruz. Sorunları çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz. Amacımız, yerel yönetimi daha iyi çalıştırmaktır.

Geçtiğimiz hafta Karakavak mahallesinde yaptığımız toplantıda gündeme gelen
sorunlar Belediye başkanımız tarafından çözülmüştür. İyi yapılan işler için teşekkür etmemiz gerekiyor. Ben Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz iktidarı çalıştırmak ve daha güzel hizmetler vermesi konusunda destek vermektir. Seçim döneminde iktidar partisinin verdiği sözlerin takipçisiyiz.

Bize nerede ihtiyaç olursa biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Verilen bir söz varsa, yerine getirilmesi gerekir. Biz, iyi yapılan hizmete teşekkür etmeyi biliriz. Eğer Beydağı ve Yamaç mahallesindeki Kentsel Dönüşüm Projesi sorunu çözülürse, biz gelir burada teşekkür ederiz.Çözüm için bizde her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.


Beydağı Mahalle Muhtarı Adıgüzel Demirhan ise yapılan ziyarete ötürü memnuniyetini dile getirerek, "Malatya'nın nüfus bakımında dördüncü büyük mahallesiyiz. Yıllardır hizmet alamadık. Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda eğer seçim döneminde verilen sözler yerine getirilirse mağdur olmayız" dedi.


Yamaç Mahallesi Muhtarı Turan Aksüt ise, "Kentsel Dönüşüm konusunda daha belli bir konu yoktur. Halen çalışmalar sürüyor. Kesin bir sonuç yoktur. Halkın mağdur olacağını düşünüyoruz. Bu konuda da dostlarımızın desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 17:52:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?