3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

CHP'li adaydan hodri meydan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Meclis Üyeliği birinci sıra adayı Ali Dağdelen, daha iyi bir belediyecilik anlayışı için göreve talip olduklarını söyledi.

Emekli Hava Albayı Ali Dağdelen, Malatya Belediyesi'nin daha iyi hizmet verebilmesinin yolunun Malatya Belediyesine çağdaş yönetim enstrümanlarının kazandırılmasıyla mümkün olacağını belirtti.

Dağdelen, "Malatya Belediyesi'nin geçmişte başarılı olamamasının, belediyenin teşkilatlanmasındaki yanlışlıktan, yönetim araçlarının geçersizliğinden ve yöneticilerin bireysel ve kurumsal zafiyetlerinden kaynaklandığını değerlendirmekteyim. Başarılı bir belediyecilik hizmeti için, belediye teşkilatının hukuksal veya fiili olarak yatay yapılanması ve işletilmesi, günümüz yönetim enstrümanları; zaman yönetimi, risk yönetimi ve bilgi yönetimi, toplam kalite yönetim sistemi ile AR-GE gibi kabiliyetlerin belediyeye kazandırılması ve bunların kurumsallaştırılması, bilişim teknolojisinin etkin olarak kullanılması ile tüm faaliyetlerin bilgisayar ortamında takip ve kontrolünün yapılması, personelin nitelik ve nicelik olarak yeterli seviyeye getirilmesiyle sağlanabileceğini değerlendirmekteyim. Neticede, hızlı ve doğru
işleyen, daha etkin ve yeterli bir belediyecilik için bunların mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğine inanmaktayım" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 16:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?