30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

CHP'li başkanlardan tam destek

MALATYA'DA CHP'Lİ 9 İLÇE BAŞKANI VELİ AĞBABA'YI DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI

Malatya'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 9 ilçe başkanı, İl Kongresi'nde CHP İl Eski Başkanı Veli Ağbaba'yı destekleyeceklerini açıkladılar.

Gazeteciler Cemiyeti'nde konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan CHP Battalgazi İlçe Başkanı Yusuf Durmaz, "Ülkemizde sol zor günler geçiriyor. Güçlü bir CHP her zamankinden daha fazla ihtiyaç haline gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde mevcut il yönetiminin tek başına seçime gireceği düşüncesi ile ilçe başkanları olarak bizler bir oldubittiye getirilen acele bir kararla desteğimizi açıklamak zorunda bırakıldık. Ancak gerek örgüt tabanımızın gerekse de Malatya kamuoyunun yoğun baskısı ve isteği üzerine bu

karardan dönmemiz zorunlu hale gelmiştir. Bu nedenle teşkilatımızın ve kamuoyunun yakinen tanıdığı teşkilatımızı büyüteceğine inandığımız İl Eski Başkanımız ve Yüksek Disiplin Kurulu Eski Üyesi Veli Ağbaba'yı 6 Mart'ta yapılacak olan İl Başkanlığı ve İl Meclisi Seçiminde destekleyeceğimizi, tüm parti teşkilatımıza ve Malatya kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz" dedi.

Ağbaba'yı desteklediklerini açıklayan CHP İlçe Başkanları'nın isimleri şöyle; "Kale İlçe Başkanı Hatice Şimşek, Battalgazi İlçe Başkanı Yusuf Durmaz, Yazıhan İlçe Başkanı İbrahim Arduç, Kuluncak İlçe Başkanı Kemal Yıldırım, Darende İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu, Arguvan İlçe Başkanı Hasan Yücel, Doğanyol İlçe Başkanı Şahin Öz, Pütürge İlçe Başkanı Hasan Türkeri ve Yeşilyurt İlçe Başkanı İsmet Havlucu."

MALATYA'DA CHP'Lİ 9 İLÇE BAŞKANI VELİ AĞBABA'YI DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 12:41:05
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 13:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?