4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Çiftçiye özel kampanya

Malatya'da Denizbank ile AL-TAR Tarım Şirketi arasında yapılan protokol gereği, çiftçilere yönelik kampanya başlatıldı.

Kampanyanın başlaması dolayısıyla Akkoza Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan AL-TAR Şirketler Grubu Genel Müdürü Mustafa Bülent Akıncı, Denizbank Malatya Şubesi ile birlikte düzenledikleri ve çiftçilerin her türlü tarımsal girdi alımlarını kolaylaştıracak olan bahar kampanyası hakkında bilgi verdi.

1 Eylül'e kadar sürecek kampanyadan çiftçilerin yararlanmalarını isteyen Akıncı, tarım makineleri ve tarımla ilgili aletlerde üreticilere kolaylık sağladıklarını vurguladı.

Denizbank Malatya Şube Müdürü Hıdır Yetik ise, "Denizbank olarak, 15- Mayıs - 30 Ağustos tarihleri arasında tarım şenliği kampanyası düzenledik. Şenlik, 65 il, 813 ilçe ve 36 bin 669 köyün yaklaşık yüzde 86'sını kapsıyor. Çiftçilere yönelik eğitim seminerlerinden, avantajlı kampanyalarla, ekipman ve makine alımından, kredilere kadar her konuda yardımcı oluyoruz. Tarım şenliği boyunca 150 bin üreticiye 300 milyon YTL finansman desteği sağlamayı hedefledik" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra sinevizyon eşliğinde kampanya hakkında bilgi aktarıldı.

Sözü edilen çiftçilere yönelik, tarım makine ve ekipmanları ile kredi desteği konusunda ayrıntılı bilginin AL-TAR Şirketi ve Denizbank şubelerinden alınabileceği kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 15:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?