4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Cumali Ünaldı açıklama yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı, Malatya'nın bölgede kırılma noktası olduğunu söyleyerek, yapısal ve kültürel değişikliklere hazır olduğunu bildirdi. 

Ünaldı, MHP'den Belediye Başkan Adayı olmasının temel nedeninin Türkiye üzerinden oynanan ciddi oyunların oynanmasının yattığını söyleyerek, "Malatya, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin kırılma noktasıdır. Malatya çok ciddi bir ildir" dedi. 

Kendisinin programını Türkiye'de tanınmış bazı uzmanların da içinde yer aldığı bir ekiple hazırlayarak, yakında kamuoyuna sunacağını açıklayan Ünaldı, "Malatya'yı kuralların doğru uygulandığı bir şehir haline getireceğiz. Malatya'yı kültürel değerler açısında çok önemli bir kent haline getirmeyi vaad ediyorum. Malatya'da hem insanlar yaya olarak hem de araçları ile yürüyünce işkence çekiyor. Malatya'daki yapısal bozukluklar tamamen değiştirilecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 10:25:02
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 12:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüseyin ÇETİNER IP: 88.235.82.xxx Tarih : 17.12.2008 20:00:48

Sayın Cumali Ünaldı Malatya için büyük bir şans bana göre.Malatya'nın kitabını yazmış birisi olarak Mevcut Başkan sayın H.Cemal Akın da Cunali Ünaldı da hem Malatyalı hemde İzollulu olarak kendileri ile gurur duymaktayım.Gerçi sayın akın 5 yıllık başkanlığı döneminde bir tek proghramına bile beni davet etme zahmetnd ebulunamdı ama canı sağ olsun.Diyelim gönül isterdi ki bir kayısı festvaline özel olarak beni davet etsin.ama olmadı.