2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Cumhuriyet balosu düzenlendi

Cumhuriyetin 83. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Valiliği tarafından Cumhuriyet Balosu ile havai fişek gösterisi düzenlendi. 

Malatya Valiliği tarafından Altın Kayısı Oteli'nde düzenlenen Cumhuriyet Balosu'na Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Belediye Başkanı Cemal Akın, askeri ve mülki idare erkanı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle siyasi parti temsilcileri katıldı. 

2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet ve Cumhuriyet'in değerlerine sahip olunmasının her zamankinden daha büyük önem taşıdığını söyledi. Vali Halil İbrahim Daşöz ise, Cumhuriyet Bayramı'nın en büyük ulusal bayram olduğunu ifade ederek, Malatya'da bayramın coşkulu bir şekilde kutlandığını aktardı. Başkan Cemal Akın da, Cumhuriyet'in değerinin bilinmesi gerektiğini ifade etti. 

Balo da, cumhuriyet pastası kesilirken, davetlilere Cumhuriyet konulu bir slayt gösterisi sunuldu. Malatya Valiliği tarafından İnönü Kapalı Çarşı üzerinde havai fişek gösterisi yapıldı. Havai fişek gösterisini Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Belediye Başkanı Cemal Akın birlikte izledi. Gösteriye vatandaşlarda ilgi gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 11:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?