3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Cumhuriyet Mitingi'ne davet!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, 17 Mayıs'ta Ankara'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Mitingi'ne herkesi davet etti.


Dernek binasında basın açıklaması yapan ADD Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, Anayasa'da var olan kişisel hak ve özgürlüklerin temelinde, demokratik hakkını kullanarak siyasi iktidarın uygulamalarına karşı çıkan tüm kişi, kurum, kuruluş ve siyasi partilerin yok sayılmakta, sindirilmeye ve susturulmaya çalışıldığını iddia ederek, "Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi olarak Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen ve gerekli yasal izinlerin alındığı bu mitinge bizler de katılacağız.

Cumhuriyet mitinglerine katılmayı, ulusal egemenlik hak ve sorumluluğumuzla, ülkemizi yönetenleri uyarmayı, demokrasinin bizlere yüklediği bir yurttaşlık görevi sayıyoruz. Mitinge ilimizden otobüs kaldırılacaktır. Malatyalı tüm hemşehrilerimizi 17 Mayıs 2009 Pazar günü, saat 12.00'de Ankara Tandoğan Meydanında Cumhuriyet Mitingi'ne davet ediyoruz" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 15:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?