4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Darende'de huzur toplantısı

Malatya'nın Darende ilçesinde düzenlenen huzur toplantısında, vatandaşların asayiş ve trafikle ilgili şikayetleri dinlendi.

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısına, ilçedeki 16 mahalle muhtarları ve site yöneticileri katıldı. Huzur toplantısında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, toplum destekli polislik hizmetlerinin geliştirilmesi polis vatandaş işbirliğini en üst düzeyde tutulması konularını anlattı.

Tanrıkulu, "Sizlerle bilgi alışverişi yapmak için toplandık. Sorunlarınızın çözümü için yanınızdayız. Her türlü şüphe uyandıran dikkatinizi çeken durumlarda 155 Polis İmdat telefonuna bilgi vermeniz yeter. Biz vatandaşımız için varız. Sizlerin yardımı ve desteği olmadan güvenlik hizmetleri yeterli olarak yerine getiremeyiz. Sizlerle devamlı diyalog içinde olmalıyız" dedi.

Toplantıya katılan muhtarlar da, polislerin mahalle aralarında daha çok gezmelerini ve sitelerde belirli günlerde toplantıların yapılmasını dile getirip, bu toplantılarında yararlı olacağını söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 12:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?