4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Dedeler ve torunları yüzme yarışması

Malatya'da düzenlenen 'Dedeler ve Torunları Yüzme Yarışması'na Malatya'daki yayınevi baskınında öldürülen Alman Tilman Geske'nin küçük kızı da katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenen yarışmada, önce torunlar kulaç attı, ardından dedeler yarıştı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri dedeler ve torunlar yüzme yarışmasındaki amacın, farklı nesilleri bir araya getirmek olduğunu vurguladı.

Yarışmada dereceye girenlere madalya ve hediyelerini; Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Cengiz, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz, Yüzme Fedarasyonu Malatya İl Temsilcisi İlhami Karataş, Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve diğer yetkililer verdi. Yarışma sonunda dereceye giren dedelere ise motor yağı hediye edilmesi dikkat çekti.

Bu arada en yaşlı yarışmacı olan 74 yaşındaki Yaşar Kartal, by pass ameliyatı geçirmesine rağmen 3. olduğunu belirterek, "Yaşıma rağmen yine de iyi yüzdüm" dedi.

Öte yandan, Malatya'daki yayınevi baskınında öldürülen Alman Tilman Geske'nin küçük kızı Miriam (7) da yarışmaya katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 12:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?