4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Demokrat Parti'de bayramlaşma töreni

Demokrat Parti (DP) Malatya İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. 

Parti binasında yapılan bayramlaşma törenine Malatya Belediye Başkan Cemal Akın ve DP İl Başkanı Erdal Altunkaya'nın yanı sıra parti üyeleri katıldı. 

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, burada yaptığı konuşmada, siyasi partilerin ülkeye hizmet noktasında kurulduklarını belirterek, “Demokrasinin gelişmiş olduğu ülkelerde hem iktidar hem de muhalefet partileri vardır. Bu partiler ülkeye hizmet noktasında çalışmaktadırlar. Aslında muhalefet partilerinin olması demokrasinin işlevinin bir gereğidir. Mutlaka iktidarın hizmetlerinin takip ve teşvik edilmesi gerekmektedir. Güzel işlerde teşvik edip, güzel olmayan işlerde ise tenkit edici ve uyarıcı olmalıdır. Bizler toplum olarak iyiliğin ön planda tutulduğu ve kötülükten kaçınıldığı bir anlayış içerisinde olmalıyız. Toplumda kötülükten kaçınan ve iyiliği emreden teşekkülden oluşan siyasi partilerin oluşu toplumumuzun sıhhatlı şekilde geleceğe yönelmesinde rol almıştır” dedi. 

DP İl Başkanı Erdal Altunkaya ise, Ramazan Bayramı'nın aileler ve kurumlar arasında en güzel şekilde kutlandığını kaydederek, “Belediye Başkanımız sevgi ve hoşgörülük timsali gibi herkese sıcak davrandılar. Ben Başkanımız ve misafirlerimin bu anlamda bayramlarını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 17:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?