3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Deniz Baykal, Malatya'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Doğanşehir Elma ve Kültür Festivali'ne katılmak ve bir takım incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya geldi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı Malatya Erhaç Havaalanı'nda kalabalık bir parti topluluğu karşıladı. Baykal'ı hava alanında bekleyen CHP İl Başkanı Celal Berktaş ve bazı parti üyeleri arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Tartışma CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun araya girmesiyle tatlıya bağlandı.

Rötarlı olarak Erhaç Havaalanı'na gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kendisini karşılamaya gelen parti üyelerini selamlayarak, parti otobüsüne bindi. Kalabalık araç konvoyuyla Malatya'nın Doğanşehir ilçesine hareket eden Baykal'ı Örnek Köy ve Doğanşehir girişinde yüzlerce vatandaş karşıladı. Baykal, karşılama törenine getirilen kurbanların kesilmesine ise izin vermedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Doğanşehir ilçesine gelir gelmez İlçe Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ı ziyaret etti. Parti üyeleriyle fotoğraf da çektiren Baykal, basın mensuplarının Başbakan'dan size mektup geldi mi? Sorusuna, "Henüz bir şey gelmedi. Gelirse mutlaka cevabını veririz. Gelmeyen bir şeye cevap veremem" dedi.

Baykal daha sonra ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 18:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?