4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Deplasman fobisi bitecek mi?

Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi (DSGL) Malatya Grubu'nda Malatya Belediyespor Süpergenç Takımı, deplasmanda karşılaşacağı Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Süpergenç takımı maçı hazırlıklarını iddialı sürdürüyor.

Malatya grubunda mağlubiyeti olmayan tek takım hüviyetinde bulunan Malatya Belediyespor Süpergenç takımında kart cezalısı Mustafa Nergiz dışında başka eksik bulunmuyor.

Bu arada, antrenman sonrası bir açıklama yapan Malatya Belediyespor Süpergenç takım antrenörü Recep Can, deplasmanda oynayacakları Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Süpergenç maçını kazanmak istediklerini kaydederek, "Takım olarak iyi futbol oynamamıza rağmen, deplasmandaki beraberlik serimizi bozamadık. Kendi evimizde oynadığımız maçlarda puan kaybetmedik ancak, deplamanda da galip gelmek istiyoruz" dedi.

Turuncu Yeşilli takımın kaptanı Abdülkadir ise, takım olarak antrenmanlarda iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Deplasmanda iyi futbol oynuyoruz ancak, maçlarda daha konsantre olmalıyız. Deplasmanda bu şansızlığımızı yemnek istiyoruz. 3 puan ile döneceğin inşallah" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?