30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Depremzedelerle gönül bağı

MALATYA KUBİLAY LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ELAZIĞ DEPREMZEDELERİ İLE GÖNÜL BAĞI KURDU

Malatya Kubilay Lisesi öğrencileri, öğretmenlerinin de katkılarıyla kendi aralarında yaptıkları kampanya ile komşu şehir Elazığ'da meydana gelen merkez üssü Kovancılar ilçesinin depremde en çok zarar gören Okçular İlköğretim Okulu hesabına parasal yardımı gönderdiler.

Kubilay Lisesi Müdürü Abdulkadir Çolak ve öğrenciler, 890 TL'lik yardım dekontunu Malatya Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Bulut'a teslim etti.

Kubilay Lisesi Müdürü Abdulkadir Çolak, yardım yapma isteğinin önce öğrencilerden geldiğini, her sınıftan gönüllü bir temsilcinin alındığını, temsilcilerin kendi aralarında bir komite oluşturduğunu, duyurular yapıldıktan sonra duygusal bir ortamda yardımların toplandığını, kardeş şehir Elazığ'a geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise; öğrencilerin bu duygularının her şeyin üzerinde takdir edilmesi gerektiğini ifade ederek, öğrencilere teşekkür etti. Doğal afetlerin ne zaman ve nerede insanın başına geleceğinin bilinmediğini, bu sebeple dayanışmanın daha da anlam kazandığını söyleyen Bulut, "Önemli olan duyguların paylaşılmasıdır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 09:50:01
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 16:39:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?