4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Dilek'de yürütmeyi durdurma sevinci

Malatya'nın Dilek belde Belediyesi'nin, Malatya Belediyesi'ne bağlanması ile ilgili Danıştay tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilmesi beldede davul ve zurnayla kutlandı. 

Ankara'daki davayı takip ederek Malatya'ya dönen Dilek belde Belediye Başkanı Muzaffer Güven, beldeye dönüşünde davul zurna eşliğinde karşılandı. Çok sayıda araçtan oluşan konvoyla karşılanan Dilek Belde Belediye Başkanı Muzaffer Güven, "Danıştay, bizim lehimize oy birliği ile karar verdi. Kararı da yanımızda alıp, geldik. Belediyemiz yerel seçimlere girebilecek. Bağlanma işi kalktı" dedi. 

Güven, "Biz halkımıza hizmet için varız. Beldemiz, Malatya Belediyesi'ne bağlansaydı zorluk çekerdik. Çünkü, bize 4 köy ve 5 muhtarlık bağlı. Buraya hizmet getirmekte zorluklar olurdu. Halkımızı toplayıp, görüşeceğiz. Adaylığımızı koyacağız, inşallah seçiliriz" şeklinde cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 14:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet özer IP: 85.108.169.xxx Tarih : 8.12.2008 03:55:31

haksız yere malatya'ya mahalle olarak bağlanmak istenen dilek belediyemiz başkanımız muzaffer güven'in uğraşları sayesinde davayı kazanmıştır...belediye başkanımız sayın muzaffer güven'e teşekkürler.... tüm Dilek halkına hayırlı olsun...