4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Dilekler 'Ak'landı

AK Parti heyeti, Malatya merkez Dilek Beldesi'ni ziyaret etti ve halkın sorunlarını dinledi. 

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve İhsan Koca, İl Başkanı Ahmet Çakır ve merkez ilçe Başkanı Celal Berktaş'la birlikte Dilek Kasabası’na giderek, AK Parti belde teşkilatında halkın sorunlarını dinlediler. 

Esnafı ziyaret eden AK Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, "Beldenizin sorunları nedir? istişare etmek için buradayız"diyerek, AK Parti Belde Başkanı Hikmet Karaduman ile vatandaşlardan sorunları dinlediler. 

Dilekli vatandaşlar, Malatya Belediyesi'ne bağlanmaları halinde istihdam açısından sıkıntı çekileceğini, Dilek'te tarım ve hayvancılığın yaygın olduğunu dile getirerek, ilçede sulama suyu sıkıntısı yaşandığını, bu nedenle bir kaç yere sondaj vurulması taleplerini ilettiler. 

Burada konuşma yapan AK Parti Malatya milletvekili ve partinin MKYK üyesi Öznur Çalık, bireysel değil, yöresel sorunlar için vatandaşlara kapılarının açık olduğunu belirterek, "Dilek, diğer 4 belde ile birlikte Malatya Belediyesi'ne bağlanması kararından sonra vatandaşlar bağlanılmaması için bizlere müracaat ettiler. Malatya merkeze 5 kilometre uzaklıktan fazla olan beldeler bağlandı. Dilekliler de, bu hesaplamanın yanlış yapıldığını, Malatya'nın son evi ile Dilek'in ilk evi arasının 5 kilometre olduğunu söylüyorlar. Bu konuda Ankara'da ilgili ve yetkili yerlerle görüşmelerimiz sürüyor" şeklinde konuştu. 

"Oylarınızın hakkını vermek için çaba gösteriyoruz"diyen Çalık, partide her hafta nöbetçi vekil uygulaması yapılıp, vatandaşın sorunlarının dinlendiğini hatırlattı.
Milletvekili İhsan Koca ise, "Problemlerinizi, varsa eleştiri ve önerilerinizi dinlemek için buradayız"diyerek, iktidar olarak yaptıkları hizmetleri anlattı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 17:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?