2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Doğalgaz borusu dilsiz yaptı

Malatya'da doğal gaz çalışmaları sırasında üzerine doğal gaz borusu düştüğü iddia edilen araçta yaralanarak, yoğun bakıma kaldırılan 6 yaşındaki Aleyna Demiralp'in konuşma yeteneğini kaybettiği gerekçesiyle, ailesi adli süreç başlattı.

Aleyna Demiralp'in annesi Ayşe Demiralp, yaptığı açıklamada, kızlarının olaydan önce rahatlıkla konuşabildiğini, yaralandıktan sonra ise konuşma yeteneğini kaybettiğini belirtti.

Demiralp, şunları söyledi:
“Kızım bu olaydan önce çok rahat konuşabiliyordu. Şu anda konuşamıyor. Bir haftadır hastanede tedavi altındaydı, önceki gün çıkardık. Ama şu anda konuşamıyor. Doktorlar, İstanbul'da tedavi görmesi gerektiğini söylediler.”

Kentte doğal gaz çalışmalarını yürüten PEGAZ'ı duyarsız davranmakla suçlayan Ayşe Demiralp, 'Kızım 6 yaşında. İhmalkarlık ve sorumsuzluk yüzünden bu yaşında beyin ameliyatı geçirdi. Kızımın bir geleceği vardı. Ama şimdi ne olacağı belli değil. Konuşabilecek mi, konuşamayacak mı bilmiyoruz. Evimizde huzur kalmadı. Konuyla ilgili olarak şirketi mahkemeye verdik” dedi.

Malatya'da geçen hafta sürdürülen doğal gaz çalışmaları sırasında üzerine doğal gaz borusu düştüğü iddia edilen araçta bulunan 6 yaşındaki Aleyna Demiralp, başından yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.
Hürriyet İnternet
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2006 Perşembe 23:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?