30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Doğanşehir Emniyeti'nden uygulama

DOĞANŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ UYGULAMA YAPTI

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde polis uygulama yaptı.

İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Karakuş'un direktifleriyle yapılan uygulamada kahvehaneler denetlendi, kimlik kontrolü yapıldı.

Uygulamada yaklaşık 60 araç kontrol edildi. Yapılan kontrollerde polisin dur ihtarına uymayarak kaçan bir aracı takip eden ekipler, aracı yakaladı.

Otomobilde yaptıkları arama sonucunda 5 ilden çalındığı belirlenen ve bilgisayarlar altın ve ziynet eşyaları, çeşitli markalarda cep telefonları, giyecek, evleri ve iş yerlerini soymakta kullanıldığı sanılan muhtelif büyüklükte

bıçak, tornavida, pense gibi malzemelerle birlikte 135 parça ele gerildi. Olayla ilgili olarak Ö.A (50), E.K. (39), N.B, (37) ve İ.Y (77) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde 1 adet tabanca ve buna ait 73 mermi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Doğanşehir Emniyet Müdürü Abdurrahman Karakuş, yaptığı açıklamada "Yaptığımız uygulama neticesini verdi ve hırsızlık çalıntı mallar ele geçirdik. İlçemiz şehir görüntüleme sistemi olarak bilinen MOBESE kameraları ile izlenmekte. Doğanşehir artık emniyet açısından tam güvenilir bir ilçe olmaya doğru gidiyor.

Vatandaşlarımızdan da olumlu mesajlar alıyoruz. Bugünkü olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 zanlı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor" dedi.

DOĞANŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ UYGULAMA YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 17:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?