3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Doğanşehir Meclisi toplandı

Doğanşehir Belediyesi, 29 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı İbrahim Karaman başkanlığında düzenlenen toplantıya meclis üyelerinin tamamı katıldı. Toplantıda ayrıca meclis üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı. Meclis açılışında bir konuşma yapan Başkan İbrahim Karaman, ilçenin hayrına, güzelliğine, olabilecek her türlü projeye, düşünceye ve fikre açık olduklarını söyledi. Bütün projeleri değerlendirmeye alacaklarını ifade eden Karaman, "Projeler ister belediye ekipleri tarafından hazırlansın isterse belediye meclisi üyeleri tarafından hazırlansın bütün projeleri değerlendireceğiz.

Doğanşehir'i siz değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarımla ve çalışanlarımızla birlikte imar edeceğiz. Seçilen tüm meclis arkadaşlarımız ile birlikte yeni dönemde hep birlikte Doğanşehir için çalışacağız. Seçilen bütün arkadaşlarımız pırıl pırıl insanlar. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Hangi partiden seçilmiş olursa olsun, bütün arkadaşlarımız ile birlik ve beraberlik içinde olacağız, hiçbir zaman ayrım yapmayacağız. Doğanşehir'in birlik ve beraberliğe ihtiyacı var dedi. Meclis üyelerimiz, belediye personelimizle hep birlikte bu beraberliği burada en iyi şekilde göstereceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı İbrahim Karaman başkanlığında toplanan belediye meclisi görev dağılımını ise şu şekilde gerçekleştirildi;
Belediye Meclis Katipleri; İsmail Önder Yoldaş ve Hasan Sivri, Meclis 1 ve 2. Başkan Vekilleri; Dursun Taşkıran ve Celal Durak, Belediye Encümen Üyelikleri; Basri Ceyhan ve Davut Uçar, İmar Komisyonu Üyeliği; Hasan Sivri ve Hüseyin Buğday, Kıymet Taktir Komisyonu Üyelikleri; İsmail Önder Yoldaş ve Dursun Taşkıran, Vergi İtiraz Komisyonu Üyeliğine; Celal Durak ve Cemal Yıldırım seçildiler.

Öte yandan meclis toplantısında alınan kararla toplu ulaşım araçları ücretlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre; alınan karar gereği yolcu taşıma ücretlerinde artışa gidildi. Alınan karar gereği, Malatya-Doğanşehir, tam bilet 4 TL, öğrenci 3 TL, Örnek köy-Malatya 3 TL oldu. Öte yandan yüzde 50 sakatlığı bulunan vatandaşlar ücretsiz taşınırken, yüzde 50'den daha az sakatlığı bulunan vatandaşlar ise 3 TL ücret karşılığında taşınacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neriman canpolat IP: 88.228.75.xxx Tarih : 11.04.2009 10:49:50

lütfen doğanşehir size emanet iyi  bakın yeni  belediye seçimi herkese hayırllı olsun  otobüs biletlerinin fiatları çok yüksek  ne yapalım memleketimizede mi  gelmiyelim?