3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Doğanşehir METEM'de seçim

DOĞANŞEHİR METEM'DE SEÇİM HEYECANI

Malatya'nın Doğanşehir METEM (Mesleki Eğitim Merkezi ) Lisesi'nde 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı ve Okul Öğrenci Başkanı seçimi yapıldı.

METEM Lisesi Okul Aile Birliği toplantısına METEM Müdürü Erkan Kuloğlu, Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Alagöz, ile kalabalık bir veli topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlanan toplantıda Müdür Yardımcısı Yüksel Olmuş açılış konuşmasını yaparak Okul Aile Birliği ve okul hakkında bilgiler verdi ve öğrenci velilerine seslenerek, çocuklarıyla ilgilenmelerini ve bunun da beraberinde başarıyı getireceğini ifade etti.

Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Alagöz yaptığı konuşmada, "Okula gönderilmeyen kız öğrencilerimizin evlerini öğretmen arkadaşlarla ziyaret ederek aileleri ikna ettik ve okula dönmelerini sağladık. Onların ayrıca ihtiyaçlarını giderdik. Çocuklarımızla ilgilenelim" dedi.

Okul Müdürü Erkan Kuloğlu ise okul hakkında ve pansiyon hakkında gelen velileri bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından Okul Aile Birliği seçimi yapıldı. Seçimde İbrahim Alagöz tekrar başkan seçildi.

Seçim sonucunda METEM spor salonunda düzenlenen eğlencede öğrenciler mahalli sanatçı Talip Ürkmez ve Oktay Demirci'nin şarkılarıyla coştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 16:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?