4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Doğanşehir'de bilgi yarışması

Doğanşehir ilçesinde okullar arası düzenlenen bilgi kültür yarışmasının tamamı elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmaların ilk gününde ilköğretim okulları arasında grup elemeleri yapıldı. 17 okul, dört grupta yarıştı ve yarışmalar sonucunda Atatürk İlköğretim Okulu, Doğanşehir İlköğretim Okulu,Yunus Emre İlköğretim Okulu ve Muammer Şahin Karaterzi İlköğretim Okulları finalde yarışmaya hak kazandılar.

Yarışmaların 2. gününde, ilköğretim okulları final yarışması sonucunda, Yunus Emre İlköğretim Okulu ipi göğüslemeyi başaran taraf oldu. Yine aynı gün genel liseler arasında yapılan yarışmayı Doğanşehir Lisesi, meslek liseleri arasındaki yarışmayı ise Doğanşehir İmam Hatip Lisesi kazandı. Bu sonuçlarla, Yunus Emre İlköğretim Okulu, Doğanşehir Lisesi ve İmam Hatip Lisesi, Malatya'da düzenlenecek yarışmalarda Doğanşehir'i temsil etmeye hak kazandılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ergen, yaptığı açıklamada, bilgi ve kültür yarışmalarının eğitimdeki motivasyonunu arttırdığını, yarışmaların elektronik ortamda olmasının ilgi ile karşılandığını ve bu tür yararlı faaliyetleri daha da geliştirerek sürdüreceklerini söyledi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini ise Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay’ın vereceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 12:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metehanbalaban IP: 88.225.211.xxx Tarih : 28.10.2008 19:41:25

benim okulum olduguiçin cok güzel