3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Doğanşehirliler mersin'de buluştu

DOĞANŞEHİRLİLER MERSİN'DE BİR ARAYA GELDİ

Mersin Doğanşehirliler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Doğanşehirliler 2. Tanışma, Yardımlaşma ve Dayanışma yemeğinde tüm Doğanşehirliler Mersin'de bir araya geldi.

Suphi Öner Öğretmenevi'nde yapılan 2. Geleneksel Mersin Doğanşehirliler Derneği Tanışma, Yardımlaşma ve Dayanışma yemeğine Mersin'de yaşayan Doğanşehirliler büyük rağbet gösterdi.

Mersin Doğanşehirliler Derneği Başkanı Hüseyin Balbay, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Mersin Milletvekili İsa Gök, Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Mersin Mezitli Belediye Başkanı Uğru Yıldırım, İşadamı Dursun Şahin, Doğanşehir CHP İlçe Başkanı Aydın Aydın, Doğanşehir Belediye Meclis üyeleri, Esnaf Kefalet Bölge Birlik Başkanı İsmet Bayram, Doğanşehir Zelyurt İnşaat Sahibi Bahri Zelyurt, Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanı Atilla Özdemir, Mersin

3.Ağır Ceza Hakimi Hasan Aydın ve Doğanşehirlilerin katıldığı program ilgi gördü.

Mersin Doğanşehir Derneği Başkanı Hüseyin Balbay, burada yaptığı konuşmada, "Mersin'de Doğanşehirliler derneğinde tüm Doğanşehirlileri bir araya getirmek için yola çıktık. Bu bayrak yarışında siz değerli Doğanşehirlilerin birlik beraberlik içinde olması gerekiyor. Düzenlemiş olduğumuz bu 2. Geleneksel Tanışma Yardımlaşma ve Dayanışma gecesini düzenledik. Umarım tüm hemşerilerimizi bir araya getirmiş oluruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Mersin Doğanşehirliler derneğine desteklerini esirgemeyen Doğanşehirlilere plaketleri verildi.

DOĞANŞEHİRLİLER MERSİN'DE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 15:25:04
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 23:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?