4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Düğün yolunda kurban oldular

Malatya'da, düğüne giden bir ailenin içinde bulunduğu otomobilin aşırı hız nedeniyle takla atması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya - Sivas Karayolu'nun 43. kilometresinde Yazıhan ilçesinin girişinde meydana gelen kazada, Elazığ'dan yola çıkarak Sivas'taki bir düğüne giden Öztürk ailesinin içinde bulunduğu 23 FZ 978 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak takla attı. Yolun kenarında bulunan tarlanın içerisindeki telefon direğine çarparak durabilen araçtan yaralı olarak çıkartılan Suat Öztürk hastaneye götürülürken hayatını kaybederken, Zeynep Erol ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tüm müdahalelere rağmen yaşatılamadı.

Kazada ağır yaralanan Bedir Öztürk ve Veysel Çelikel'in ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki tedavileri sürüyor. Olay yerinde inceleme yapan jandarma görevlisi yaralılara ait bir cep telefonu buldu.

Çalan telefona yanıt veren jandarma görevlisi, kazada ölenlerin olduğunu söyleyemedi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 12:37:12
Güncelleme :30 Haziran 2008 Pazartesi 17:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?