4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Dursun Cumali Sucu'ya yeni görev

TFFHGD Genel Merkezi 8. Bölge Sorumlusu Dursun Cumali Sucu, TFFHGD Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 

TFFHGD Genel Merkezi'nin İstanbul'da yaptığı toplantı sonrası kendisine verilen yeni görevi değerlendiren Sucu, "Genel merkez olarak yönetim kurulu toplantısı vardı. Türkiye genelinde bütün şube başkanları İstanbul'da bir araya geldi. 

Yaklaşık 3 gün boyunca Türk futbol hakemlerinin sorunları konusunda bir çalışma yaptık ve daha sonra yeni bir oluşum yapıldı. Selçuk Dereli Başkanlığında oluşturulan yeni oluşumda bana da görev verildi. Üç genel başkan yardımcısından biri oldum. Daha önceden de burada
görevim vardı. Yapılan değerlendirmede de bana yeni görev verildi" diye konuştu.
Bundan sonra da Türk futbol hakemliğinin ileriye gitmesi için çalışacaklarını da kaydeden Sucu, "Yapılan toplantıda da iyi bir diyalog oluşturuldu. Ben de gerek Türk futbol hakemliği, gerekse Malatya futbol hakemliği için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi. 

Türkiye'de bulunan bütün hakem ve gözlemcilerin TFFHGD'ye bağlı olduğunu hatırlatan Sucu, Selçuk Dereli başkanlığında oluşan yeni görev dağılımı şöyle açıkladı: 

"Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkanı Selçuk Dereli, Başkan Vekili Bülent Demirlenk, Genel Başkan Yardımcısı, Dursun Sucu, Bülent Yıldırım, Cüneyt Çakır, Genel Sekreter Basın Sözcüsü ve Hukuk Danışmanı Av. Yusuf Murat Söylemez, Genel Sekreter Yardımcısı, Yıldıray Arslan, Genel Sayman, M. Hüseyin Kalafatoğlu, Genel Sayman Yardımcısı, M. Çetin Sarıgül, Amatör İşler Kurulu Temsilcisi, Mevlüt Yerli, Üyeler, Metin Karaslan, Kadir Özdemir, Aytekin Durmaz, Vedat Yüksel, Hüseyin Gökçek, Genel Merkez Müdürü, Kemalettin Bayar, Genel Merkez Personeli, Sezai Gürel."

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet imrek tatü IP: 92.44.157.xxx Tarih : 7.01.2009 01:33:24

kıymetli abim secilmiş oldugun yeni görevinde üstün başarılar diler ellerinden öperim kıymetli abim ben inanıyorumki sen bu görevide aslan gibi yapar bizleri üzmesin cenabı rabbim yar ve yardımcın olsun mevla utandırmasın selamlar saygılar