3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Duygusal bebek!

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 2 yaşında küçük bir çocuk türkü dinleyince gözyaşlarına boğuluyor.

Doğanşehir ilçesinde Bayram Ailesi'nin 2 yaşındaki oğulları Burakhan, uzun hava dinlediğinde duygusallaşıp, ağlamaya başlıyor. Bebeğinin bu durumunu gören anne Aysel Bayram da, Burakhan'ın ağlamasına dayanamayarak, gözyaşı döküyor.

İlk günlerde bebeğin ağlamalarına bir anlam veremediklerini ve sağlığından şüphe ettiklerini ifade eden anne Aysel Bayram "Birkaç gün Burakhan sebepsizce ağladı. Sağlığından endişe ettiğimiz için bir hayli endişelendik. Bir gün radyoda uzun hava çalıyordu. Burakhan yine ağlamaya başladı. Biz radyonun sesini kıstığımızda Burakhan da ağlamayı kesti. Anladık ki, bebeğimiz uzun havaya dayanamıyor ve sanki ağıtı anlıyormuş gibi davranıyor. Bizler de sağlığında bir şey olmadığını anlayınca sevindik" dedi.

Bebeğinin bu durumuna dayanamadığını belirten Aysel Bayram, "Anne olarak yüreğim dayanmıyor. Bende bebeğimle birlikte ağlıyorum. Yani Bebeğimiz uzun havaya ve bende çocuğumun ağlamasına ağlıyorum" diye konuştu.
Bu arada, Burakhan Bayram'ın özellikle Türkü'nün "Çirkin" adlı uzun havasına ağladığını belirten, Burakhan Bayramın kirvesi Elif Demirci, "Bu çocuktan bir şey anlamadık, uzun hava türküsünü duyduğu zaman ağlamaya başlıyor. Öylesine içli ağlıyor ki, yanında müzik açmaya cesaret edemiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 11:56:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?