3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Eğitim semineri

Malatya Belediyesi tarafından yönetici kadroya yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenleniyor.


Bilge ve Lider Akademisi eğitimleri kapsamında belediye yöneticilerine yönelik başlayan eğitim semineri devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri'nin katıldığı eğitim semineri ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, öğrenmenin yaşının olmadığını belirterek, meslek içi eğitimin her şeyden önce kurum idarecilerine verilen önemin bir göstergesi olduğunu söyledi.


Kurumsallaşmak adına bu tür meslek içi eğitim seminerlerinin çok önemli olduğunu da kaydeden Başkan Çakır, "Bilgin ve bilgili bir yönetim kadrosu Malatya halkına daha kaliteli ve verimli hizmetler sunacaktır. Türkiye'de ve dünyada bu manada motivasyonu artırmak adına periyodik olarak meslek içi eğitim seminerlerine önem verilmektedir. Biz de Malatya Belediyesi olarak, Malatya ve halkımıza daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek için yönetici kadrolarımıza bu seminerleri veriyoruz" dedi.


Polis Evi'nde düzenlenen seminerde Prof. Dr. Mehmet Tikici ile Dr. Orhan Erdem'in haftada 3 gün süreyle Belediye Yöneticilerine, Liderlik, Aksiyoner Liderlik, Kurum Kültürü Oluşturma, Etkin İletişim Teknikleri, Motivasyon Teknikleri, Stres Yönetimi, Sorun Çözme Teknikleri, Çok Boyutlu Düşünme Teknikleri, Zaman Yönetimi, Toplantı Yönetimi, Kriz Yönetimi, Medya İle İlişkiler ve Hitabet Teknikleri konuları ile ilgili bilgiler verdiği kaydedildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 17:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?