4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Eğlence merkezi arazisine destek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Malatya Belediyesi'nin eğlence merkezlerinin şehir dışına taşınması için istediği bakanlığına ait arazinin tahsisi için destek verileceğini belirtti. 

Elazığ'daki programının ardından Ankara'ya giderken Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın onuruna verdiği yemeğe katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Cezmi Kartay Caddesi'ndeki eğlence merkezlerinin bakanlığına bağlı bir araziye taşınması konusunu kendisine ilettiğini ve bu sorunun halledilmesi için Belediye Başkanı Cemal Akın ile görüşmeler yaptıklarını belirterek, ilgili genel müdüre talimat verdiğini söyledi. 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Cezmi Kartay'daki eğlence merkezlerinin şehir dışına taşınması konusundaki çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Sayın Bakanımızla kendi bakanlıklarına ait bir yere söz konusu eğlence merkezlerinin taşınmasını konuştuk. Sayın Bakanımız da ilgili genel müdüre talimat vererek çalışmaların hızlandırılmasını istediler. Kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 17:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?