3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Eğlence yerleri şehir dışına taşınacak

MALATYA'DA EĞLENCE MERKEZLERİ ŞEHİR DIŞINA TAŞINACAK

Malatya'da sıkıntılara neden olan eğlence merkezlerinin şehir merkezi dışına taşınacağı ve bunun için iki yer belirlendiği bildirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediyede yaptığı basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı. Cezmi Kartay Caddesi'nde yer alan eğlence merkezlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle vatandaşların şikayetçi olması nedeniyle buraların boşaltılıp merkez dışına taşınma taleplerini değerlendirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Valilik, belediye ve eğlence merkezi sahipleriyle bir araya geleceğiz ve daha sonra açıklayacağımız. İki yerden birine taşınmalarını planlıyoruz" dedi.

Bu arada, Başkan Çakır'ın, Türkiye Belediyeler Birliği'ne üye 30'a yakın belediye başkanı ile birlikte İspanya'ya gideceği bildirildi. Başkan Çakır'ın İspanya gezisinin 6 gün süreceği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 17:06:00
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 19:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
maaşallah IP: 88.225.210.xxx Tarih : 15.12.2009 19:12:45

sayın başkan biz böyle boş lafları cemal akındanda duyduk.eğer samimi isen bir tarih ver.kararlı ve dürüst ol.ya sesini çıkarma göz yummaya devam et.yada sözlerinin arkasında ol.çıkarıyorum dediysen tarih ver.ne zaman .fi tarihindemi. yoksa vatandaşımı avutuyorsun.