30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Emin Göktaş güven tazeledi

TÜRK BÜRO-SEN MALATYA ŞUBESİ'NDE EMİN GÖKTAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Türk Büro-Sen Malatya Şubesi 4. Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi.

Çırağan Düğün ve Mevlit Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'a Türk Kamu-sen Malatya Temsilcisi Akın Çelik ve Türk Büro-Sen Malatya Şubesi Üyeleri ile delegeleri katıldı.

Seçim öncesi bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Malatya İl Temsilcisi Akın Çelik, "Sivil toplum kuruluşları kanuni çerçeveler içerisinde dönem dönem bu tür toplantıları gerçekleştiriyorlar. Ama bazılarımız bu tür toplantıların sıradan toplantılar olduğu düşüncesiyle ya iştirak etmiyoruz ya da iştirak edersek, olayın içeriğine bakmadan yüzeysel olarak değerlendirip geçiyoruz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu yaşamakta olduğumuz günler, hakikaten değere alınması, tartışılması, ince ayrıntılarına kadar

incelenmesi gereken bir dönem içeriyor" dedi.

Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanı Emin Göktaş ise, "3 yılda bir yaptığımız Olağan Genel Kurulları genelde delegelerle yapılmaktadır. Ancak biz bu yıl bunu üyelerimizle yapmak istedik. Çünkü bütün üyelerimizin kongreye katılmasını istedik. Birilerinin bir sıkıntısı varsa söylesin, gelemiyoruz, göremiyoruz diyenler oluyor, bunu gidermek amacıyla hep bir araya geldik" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Emin Göktaş dışında aday çıkmadı. Bütün üyelerin oyunu alan Göktaş, tekrar Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Emin Göktaş başkanlığında yönetim şöyle oluştu: "Hacı Sönmez, Hikmet Özbay, Niyazi Kara, İhsan Akça, Gültekin Demir ve Nihat Selçuk."

TÜRK BÜRO-SEN MALATYA ŞUBESİ'NDE EMİN GÖKTAŞ GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2010 Cumartesi 14:10:05
Güncelleme :6 Kasım 2010 Cumartesi 17:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?