4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Emniyet Müdürü'nden ziyaret

Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu'nu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 

Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu, ziyaret esnasında İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'ya teşekkür ederek, "Mobesa çalışmalarınız devam ediyor, bildiğim kadarıyla. Mobesalar şehrin suç oranının düşmesi açısından caydırıcı olur. Öte yandan, köy araçları özellikle traktörler anayollara gece saatlerinde çıkıyor. Gece karanlığında görünmüyor bu araçlar ve trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. Bu konuda denetimleri sıklaştırsanız iyi olur" dedi. 

İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da, Sarıoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, "Mobesa çalışmaları devam ediyor. İhaleye verdik, 75 gün içinde teslim edecekler. Her yüz metreye bir çukur kazılıyor. Yollarda yoğun bir çalışma var. Her yerde tünel yapmışlar, her yer kazılıyor. Yerleştirilecek olan mabesa kameralarla aranan ne kadar araç varsa geçiş noktalarında en az 5 noktada kameralar bizi uyaracak ve plakayı okuyacaklar. O araçlar bizim bölgemizden geçtiğinde bizi uyaracak. Çok sayıda aracın yakalanacağına inanıyorum"şeklinde konuştu.
 
Kahya, traktörlerin trafiğe çıkmaları hususunda ise, "Tam pancar taşıma dönemi. Denetim de yaptırıyoruz ama sık boğaz da yapmak istemiyoruz. Sanki çiftçi düşmanıymışız gibi görülüyoruz" ifadesinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 18:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?