3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Emniyette terfi heyecanı

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde polis müdürleri için rütbe terfi töreni düzenlendi.


Çamlıdağ Restoran'da düzenlenen rütbe terfi töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "30 arkadaşımızın 2. bölgeden 1. bölgeye tayini çıkması ve bir üst rütbeye terfi eden arkadaşlar onuruna bir yemek tertip ettik. Malatya'da çok güzel olaylara imza attılar. Bir takım güzelliklere imza attılar. Yeni gelen arkadaşlar da aynı başarılara imza atarlar. Polisin imajını yücelttiler. Polis-halk ilişkilerini geliştirdiler.

Polis-halk kaynaşmasını en güzel şekilde, Türkiye'ye örnek olacak çalışmalara
imza attılar. Onlar gittikten sonra da bu arkadaşlarımızı yadedeceğiz. Bu terfi olayını, yeni bir enerji, güç ve heyecan olarak değerlendiriyoruz" dedi.


Konuşmalardan sonra terfi eden polis müdürlerinin rütbeleri eşleri ile birlikte takıldı. Emniyet Müdürü Kahya, yeğeni olan ve Malatya Asayiş Şube Müdürü iken 2. sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Galip Kahya'nın apoletlerini taktı. 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Malatya Emniyet Müdür Yardımcıları Müslüm Kılıçaslan ve Ali Gezer'in mikrofonu alıp birbirinden güzel parçaları seslendirmeleri ise uzun uzun alkış aldı. Polis müdürlerinin türkü söylemeleri sırasında bazı polis müdürleri de oynayarak
eğlenceye eşlik etti.

İha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 10:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?