6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Emniyetten 13 fakir aileye yardım

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün özellikle çok çocuklu yoksul ailelere maddi yardımda bulunmayı amaçlayan "Kardeş Aile" kampanyasına, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nden de destek verildi. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan sözkonusu kampanya çerçevesinde, 13 yoksul aileye kuru gıda yardımında bulunuldu. MÜSİAD üyelerinin katkılarıyla hazırlanan yardım paketleri, Şube Başkanı Sabri Akın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Resul Kocamaz, İzzettin Kahveci ve Şube Müdürü Şevket Başıbüyük'ten oluşan bir heyet tarafından tek tek ailelere teslim edildi. 

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Sabri Akın, "Emniyet Müdürlüğümüzün başlattığı böylesine anlamlı bir kampanyaya iştirak etmekten son derece memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu tür kampanyaların, kardeşlik ve dayanışma duygularını artırarak toplumsal huzurun yakalanmasına da katkısı olacağı şüphesizdir. Bundan dolayı, başta Emniyet Müdürümüz Ali Osman Kahya ve Müdür Yardımcısı Hasan Uğurel ile emeği geçen herkese takdir ve teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 14:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?