3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Emniyetten engellilere destek

MALATYA EMNİYETİNDEN ENGELLİLERE DESTEK ZİYARETİ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından engelli dernekleri ziyaret edildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Ali Haydar Koyun, Malatya Belediyesi Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Merkezi Sorumlusu Vahap Canpolat ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Müdürü Vahap Tokmak ziyaret edilerek engelli vatandaşların Dünya Engelliler Günü kutlandı. Ayrıca bu temsili günün, engelli vatandaşların içerisinde bulundukları koşulların toplum tarafından farkındalığına vesile olması temennisinde bulunuldu.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak engelli vatandaşların bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sıkıntılarını paylaşmaya yönelik üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini ifade ederek, bu günün anısına dernek başkanlarına çiçek sundular.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin ziyareti karşısında duygulanan dernek başkanları, emniyet teşkilatının toplumsal sorumluluk bağlamında gerçekleştirdiği bu ve benzer faaliyetlerini takip ettiklerini ve gönülden desteklediklerini belirterek, tüm engelli vatandaşlar adına teşekkür ettiler.

MALATYA EMNİYETİNDEN ENGELLİLERE DESTEK ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2009 Cuma 16:00:02
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 16:01:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?