3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

En anlamlı yarışma

Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma ve İstiklal Marşı'nı en iyi okuma yarışması düzenlenerek, dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Sabancı Kültür Sitesi'nde Özel Bilgiyurt Koleji'nin organizesi ile geçen yıl Yeşilyurt ilçesiyle sınırlı olan yarışma bu yıl il genelinde ilk defa yapılarak diğer okulların katılımı sağlandı. Düzenlenen İstiklal Marşı'nı en iyi okuma yarışmasında duygulu anlar yaşandı. Öğrencilerin etkileyici ve coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı'nı okumaları salonda bulunan dinleyicileri hayran bıraktı. Yapılan yarışma sonucunda ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada dereceye giren okulların ödüllerini Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan, Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yeşilyurt Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Gülsul verdi.
Birinci olan Özel Bilgiyurt Koleji'nden Hande Sena Şipal'e yarım altın, ikinci olan Malatya Lisesi öğrencilerinden Seda Kılıç'a çeyrek altın ve üçüncü olan Sadiye Ünsalan Lisesi öğrencilerinden Fatih Can'a çeyrek altın verildi. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere ise Mehmet Akif Ersoy'un "Safahat" adlı eseri hediye edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tebrikler seda IP: 78.187.170.xxx Tarih : 14.03.2009 19:18:31

seda tebrik ederim.. uzunyolculuğuda  başırılar dilerim ..  ya kızım süpersin