4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

'Enerji yatırımlarına hız verilmeli'

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Ömer Çakmak, enerji yatırımlarına hız verilmesini isteyerek, "Hükümet acil bir yol haritası çizmek zorundadır" dedi.

ASKON Malatya Şube Başkanı Çakmak, yaptığı yazılı açıklamada hükümetten enerji yatırımlarına hız verilmesini istedi. Çakmak, "İktidar olan AK Parti'yi kapatma davası kapatmayla sonuçlanmadı. Bu nedenle hükümet kendisine acilen yeni bir yol haritası çizmek zorundadır. Seçim sonrası gerçekleşmeyen atraksiyon şimdi gerçekleştirilmelidir ve mahalli seçimler fırsat olarak kabul edilmelidir" ifadelerini kullandı.

Hükümetin temel belirleyici olarak yeni bir sivil anayasayı kaldırılmış olduğu raftan indirerek acilen sonuçlandırmasını istediklerini aktaran Çakmak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizdeki reel sektörün sahibi KOBİ'lerin zor durumlarına daha ciddi çözümler getirmek için harekete geçilmelidir. Enerji yatırımlarına hız verilmeli ve alternatif kaynaklar hızla değerlendirmeye alınmalıdır. Hükümet yeni kurulmuş gibi yeni bir programla ve gerekirse revizyonla toplanmalıdır. Makro sistemde ortaya çıkan bozulma, acilen tedaviye alınmalıdır. Ülkemizdeki reel sektörün sahibi KOBİ'lerin zor durumlarına daha ciddi çözümler getirmek için harekete geçilmelidir. Enerji yatırımlarına hız verilmeli ve alternatif kaynaklar hızla değerlendirmeye alınmalıdır."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 15:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?