7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Engelli öğrencilere sandalye

Malatya’da 9 engelli öğrenciye tekerlekli sandalye verildi. Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli çalışmaları sonunda Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen kampanyadan elde edilen 9 sandalye düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Öğretmenevi salonunda düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtım törenine vali yardımcısı İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Cansuyu Derneği Malatya Temsilcisi Mustafa Üzmez ile engelli çocukların aileleri katıldı.

Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, sivil toplum örgütlerinin amaçları doğrultusunda yaptıkları sosyal yardımlaşmanın arttığına dikkat çekerek, bunların devam etmesi gerekliliği üzerinde durdu. Vali Yardımcısı Becel, Cansuyu Derneği'ne yardımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut ise özellikle engelli öğrencilere yapılan bu yardımın daha anlamlı olduğunu bildirip, programa katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Cansuyu Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Üzmez de, derneklerinin dünyanın bütün kıtalarında insanlara yardım elini uzattığını, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin herkese yardım ettiklerini söyledi. Üzmez, Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli olarak yaptıkları bu tük yardım çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Programın sonunda yaşları 8 ile 15 arasındaki 9 öğrenciye sandalyeleri dağıtıldı

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 10:44:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?