4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Er:Kapım herkese açık

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanan Sami Er, görevine başladı.
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan'ın İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Fatih Belediye Başkan yardımcısı iken Malatya İl Özel İdaresi Genel sekreterliği görevine atanan Sami Er, görevine başladı.

Özel İdare personeli tarafından karşılanan Er, açıklamalarda bulunarak, Malatya halkıyla el ele gönül gönüle birlikte en güzel çalışmaları yapacaklarını söyledi.
Fatih Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandığını aktaran Er, “Orada hizmet etmeye çalıştık. İnşallah bundan sonra birikimlerimizi edindiğimiz tecrübelerimizi Malatya'mız için kullanacağız. Kısmet olursa, Malatya halkımızla el ele gönüle inşallah birlikte, en güzel şeyleri yapmaya çalışacağız. Tabi mutlaka kafamızda projelerimiz var. Ama şu anda özel idarenin içerisinde bulunduğu durumu, Malatya gerçeğini göz önüne alarak kafamızdaki projelerin ne şekilde örtüştüğüne göre projelerimizi açıklayacağız. Köylerle ilgili biriken sorunları görüyorum. Kapım bir kere hiç kapalı olmayacak. Herkes istediği zaman istediği an benimle görüşebilir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 17:47:54
Güncelleme :29 Ağustos 2008 Cuma 17:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?