3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Erasmus ile 2 öğrenci geldi

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarından Erasmus Programı kapsamında, Polonya'nın Jagiellonian Üniversitesi ile İnönü Üniversite arasında yapılan anlaşma doğrultusunda üniversiteler karşılıklı olarak 2'şer öğrencilerini eğitim için bir birlerine gönderdiler.

İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne 2 Polonyalı öğrenci öğrenim görmek amacıyla gelirken, İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden 2 öğrenci de Polonya'nın Jagiellonian Üniversitesi'ne gönderildi.

İnönü Üniversitesi Erasmus Koordinatörü Öğretim Görevlisi Hulusi Binbaşıoğlu "Avrupa Birliği'ne üye ülkelerle yapılan çalışmalar doğrultusunda her yıl üniversitemizden 20 öğrencimizi Erasmus Programından faydalandırmak üzere Avrupa'daki bir çok üniversiteye gönderdik. Öğrencilerimizin dünyaya bakışlarını geliştirme anlamında çok büyük faydası olan bu değişim programı, aynı zamanda kültürler arasında ikili ilişkiler kurulması anlamında da önem arzediyor. Üniversitemizin gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında prestijini artıran bu gibi çalışmaları ilerleyen dönemlerde daha da artıracağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 14:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?